Dagens sminkning

oga19mars2

Idag är det ju fredag och då måste man ha en sminkning med lite spark. Därför blev det en liknande regnbågsmakup som jag gjort tidigare. Att sätta lite färg på tillvaron är ju alltid trevligt. Gillar den här sminkningen otroligt mycket, och min palett är ovärderlig när man skall göra den här typen av färgglada sminkningar. Inte nog med att den har varenda färg man kan tänkas behöva, färgerna är även högpigmenterade, dvs de ger mycket färg och är riktigt dryga.

face19mars

Jag har använt följande produkter:

Make up store foundation

I.d Mineral veil

Make up store High Tech Lighter Platina

Make up store Microshadow Satin

I.d Blush Ginger spice

Min 88 palett

i.d Weather everything & Liner Shadow Onyx

Smashbox Photo finish lipstick Lavish

ogon

Jag har använt mig av färgerna gult, ljusgrönt, ljusblått, lila och lite rosa längs globlinjen

oga19mars2

You can leave a response, or trackback from your own site.