Dagens sminkning

ogat2

Idag kände jag för en grön look. Jag älskar grönt, särskilt när det gäller att sminka mig i grönt. Vet inte riktigt varför egentligen, det är ju helt fel färg för att ta fram blå ögon, men jag gillar det. Känner mig riktigt trött idag. Mina ögon är blodsprängda och huvudet värker som f*n. Jag hoppas att jag inte börjar bli sjuk igen, är riktigt trött på att vara sjuk. Idag är en sån där dag när man bara känner för att inte göra någonting. Måste ta och röra mig inåt stan snart och införskaffa en present till Sophia som fyller år idag. Ingen aning om vad jag ska köpa men jag kommer säkert på något

Jag har använt följande produkter:

Make up store foundation

I.d Mineral veil

Make up store High Tech Lighter Platina

Make up store Microshadow Satin

I.d Blush Pink ice

Min 88 palett

i.d Weather everything & Liner Shadow Onyx

dagens

You can leave a response, or trackback from your own site.