Brunch på Anglais och shopping

Inledde dagen med en liten sovmorgon. Har varit uppe med tuppen hela veckan så jag tänkte att jag hade gjort mig förtjänt av en liten sovmorgon. Efter det tog jag och Micke en liten promenad ner till Anglais och åt brunch. Riktigt trevligt, lite synd bara att de inte hade några croissanter vilket Micke hade sagt att de hade och jag hade sett fram emot att proppa i mig massor av, men men, det var smarrigt och trevligt.

IMG_0818

Det fanns lite allt möjligt där, alltifrån yoghurt och flingor, till kokt ägg, bacon, pannkakor, prinskorv, massa frukt, juice, dessertostar, bröd osv. Sen är det ju trevligt att gå ut och äta också istället för att stå i sitt eget kök och bre en macka vilket är ungefär vad man orkar göra när man nyss har vaknat.

IMG_0821

Sen tog vi oss en tur på stan också. Känns som jag inte köpt några nya kläder på evigheter så det kändes som det var dags. Micke var måttligt road av att gå runt i alla butiker, men som den snälla pojkvänn han är så gick han mest bara runt och lekte mes din Iphone istället för att gnälla ;) Sen fick han ju även ta en tur förbi Hi-fi Klubben och köpa ett par nya hörlurar så nu har han parkerat sig framför datorn med sitt dataspel. Det är ganska intressant de där, frågan är om vi verkligen är så stereotypa att tjejer gillar att handla kläder och killar tekniska prylar, det stämmer ju definitivt i vårt förhållande. Skulle jag välja mellan att shoppa kläder, väskor och skor för 20 000 kr eller köpa en ny tv med ”Bra kvalite” skulle jag ju lätt shoppa kläder, väskor och skor, men för en kille är det med 90% säkerhet tvärt om. Hur som helst, jag köpte en grå spetsklänning

klanning

Kanske inte riktigt den bästa bilden, men men, man ser iaf hur den ser ut.

leggings

Ett par leggings med detaljer i sidan och på knäna. Kul med ett par leggings i en annan färg än svart. Har dock inte hunnit prova dessa ännu då det var så lång kö till provrummet, men förhoppningsvis passar dem.

linne

Ett paljettlinne med matta vida, grå och svarta paljetter. Har inte provat detta heller men det ser snyggt ut.

linne2

Fint lite annorlunda linne, borde kanske ha tagit det i en annan färg då man använder så mycket svart ändå, men fördelen är ju att det passar till allt.

kjol

Köpte även en vanlig mörkblå jeanskjol. Det är alltid skönt att ha antingen kjol eller shorts på sommaren när man är ute och promenerar på stan när det är varmt ute. Det är kanske inte riktigt läge att ha på sig den nu, men men, det blir ju varmt så småningom ;)

You can leave a response, or trackback from your own site.