Besökarna växer vecka för vecka

Måste säg att jag har en ganska bra utveckling när det gäller besökare på min blogg. Förra veckan sköt antalet besökare i höjden, superkul tycker jag. Det är ju roligt att även andra tycker att de saker jag skriver om är intressanta, däremot vore det roligt med lite fler kommentarer.

Bild 15

Idag har jag mest kört kartonger och städat, inte sådär superkul men nu är allt sågott som klart, glömde dock att ta med mig min tvättkorg, sängkläder, dvd-filmer och lite annat så det blir till att ta en tur till innan jag är helt utflyttad. Sen blir det till att packa upp massa saker hemma hos Micke istället. Haha, det blir trååångt, just nu står det cirka 10 flyttkartonger i hans vardagsrum. Kommer sakna min lägenhet, den är riktigt bra planerad och superfin även om den behöver en upprustning, vilken kommer äga rum någon gång i december 2010 och januari 2010 så då blir det till att flytta ut alla möbler också. De blir en massiv renovering där de river ut kök, badrum, golv, tapetserar om, bygger om balkongen, byter fönster,… ja… allt kort och gott. Detta kommer ju göra att alla i hela huset kommer vara evakuerade i 1 år.

lagenhet1

Mitt vardagsrum med Mona Lisa på väggen

lagenhet2

Mitt hemmabiosystem

lagenhet3Halva köket

You can leave a response, or trackback from your own site.