Bakis –> Horisontalläge hela dan!

Ja jösses, idag mår man inte så bra. Trodde inte jag var särskilt bakis förens jag satte mig upp i sängen och hela världen snurrade. Ska nog ligga i sängen eller om möjligt transportera mig till soffan och titta på tv. Det var riktigt länge sedan jag va såhär bakis, men men, kul hade vi i alla fall, uppenbarligen ;) Först satt vi hemma och drack lite vin och tittade på melodifestivalen och sen drog vi till Solidaritet och dansade till kl 5 på morgonen. Det var länge sedan vi var ute och dansade, borde göra det oftare, det är riktigt roligt.

IMG_0853

Det bästa när man är bakis är ju om man har en snäll pojkvän som vill ge en frukost på sängen när man är bakis och inte orkar röra sig så man har någon rimlig chans att återhämta sig och börja fungera som en människa igen. Jag har nyss ätit 5 rostade mackor och druckit 2 glas te, fortfarande sjukt bakis… Nej fy, nu ska jag hoppa ner i ett varmt bad och sen däcka i soffan, det kanske går någon spännande film på canal +?!

_DSC0671

Foto: Carin Alvarsson

You can leave a response, or trackback from your own site.