Årets märkliga tv-utbud

Tog mig en förtjänt sovmorgon idag, hade sjukt svårt att somna igår, låg uppe och filosoferade om både det ena och det tredje som man kan göra ibland. Har märkt att det börjat sändas en hel del mysko grejer på tv nu på senaste tiden, igår ramlade jag över ett program på tv3 som handlade om porrskådisar och för att inte tala om Boston Tea Party där Filip Hammar skar sig själv i benet för att sedan sy ihop det själv, hur 17 kommer man ens på att man ska göra det, och sen att han verkligen gör det också är ju ren galenskap. Det känns lite som det är extremiteternas år  i år, Hollywoodfruar, porrskådisar, brottslingar och liknande verkar vara det man vill se i tv. Ska de inte ta och återinföra Baren, Big Brother och liknande, det verkar ju vara en ny generation nu som bara skriker efter mer skandaltv i rutan.

hollywoodshopping

You can leave a response, or trackback from your own site.