Virtual Hair styler

Bild 7

Har du alltid undrat hur du skulle se ut som blond, i jättekort hår eller i olika frisyrer? Nu kan du testa detta innan du beslutar dig för att klippa eller färga. Jag har hittat en sida där du kan testa tusentals frisyrer, olika hårfärger med mera genom att ladda upp din bild och experimentera själv. Det verkar sjukt kul. Man kan gå in och testa på olika modeller men för att få tillgång till möjligheten att ladda upp sin egen bild och testa på sig själv måste man bli  medlem och detta kostar $15 för ett lifetime pass, alltså en engångskostnad. Hur som helst är det ju en rolig grej att leka med.

Bild 7

Testa olika frisyrer och hårfärger på The HairStyler

Du kan även testa kändisfrisyrer ála Blake Lovley, Alicia Keys, Rihanna, Beyonce, Britney Spears, ja sågott som alla kändisar du kan tänka dig. Personligen tycket jag denna sida är sjukt skojig.

Bild 11Testmodellen i Rihanna-frisyr

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.