Uppsättningar steg för steg

Bild 12

Ett återkommande ämne i min blogg är ju håruppsättningar, och uppenbarligen är det även det som många av mina läsare vill läsa om om man ska tro min statistik. Därför tänkte jag göra ytterligare ett inlägg om just håruppsättningar. Även jag tycker sånt är riktigt roligt vilket är en av anledningarna till att jag vill förläng mitt hår igen. Jag hittade en sida förut idag där man får väldigt detaljerade beskrivningar om hur man gör olika uppsättningar. Man kan se bilder på alla uppsättningar plus att varje även har en detaljerad beskrivning med tillhörande Steg för steg-bilder. Det finns uppsättningar för både de med lång, kort, mellanlångt och lockigt hår så med andra ord finns det något för alla. Riktigt bra sida. Där finns bland annat dessa uppsättningar, klassiska men riktigt snygga.

haruppsattning

You can leave a response, or trackback from your own site.