Trött som en gnu

Ja, OS gör ju att man sitter upp halva natten och inte går och lägger sig särskilt tidigt, M är lite putt på mig för att jag sitter uppe halva nätterna och tittar på sport som den lilla sportfånen jag är. Igår gjorde jag inte så mycket, träffade Carin en stund för att vi skulle fixa lite grejer, sen blev det mest till att titta på sport och laga middag.

middag

Gårdagens middag blev kycklingsallad innehållande paprika, gurka, roman och isbergssallad, rödlök, krutonger och kycklingfilé och självklart även lite ceasardressing. Sjukt gott, det är tydligen Mickes nya favvomåltid. Idag ska jag försöka plugga lite, känner dock att jag börjar bli något förkyld vilket inte känns sådär jätteskoj.

Måste sätta mig och skriva och skicka iväg ett viktigt brev men känner mig lite för mosig i huvudet för att göra det just nu. Måste se till att komma fram till vilken telefon jag ska köpa också, den telefonen som jag har nu är helt crap.

mobiler

Jag börjar bli helt galen på min telefon, den bryter samtal hela tiden vilket är sjukt irriterande. Måste göra något åt det här. Inte nog med att den bryter samtal var 5:e minut, den har inte heller någon teckning någonstans vilket också är sjukt irriterande, den kan tappa teckning när man går ute på stan där det ska vara bra teckning helt utan anledning vilket är sjukt irriterande. Kan inte ha en sån telefon. Funderar på om man ska gå ut och köpa en ny telefon idag för det här börjar göra mig helt vansinnig!

Jag vet dock inte riktigt vilken telefon jag ska köpa. Jag gillar Nokia E72 då den dels har qwerty-tangentbord, är i gediget stålchassi och inte i nått plastigt material som de flesta andra telefonerna, det som stör mig dock är att den inte har pekskärm och att den enligt tester har en navigeringsknapp som inte är helt hundra. X10 mini prov verkar också helt okej om man kollar på specifikationen och har även den ett qwerty-tangentbord, skärmen är dock väldigt liten och telefonen kommer inte ut på marknaden förens till sommren och så lång tid kan jag inte vänta, men den verkar väldigt intressant då den använder Android, Googles nya operativsystem. Får se vad det blir men jag måste lösa det här snabbt iaf. Nackdelen är ju att om du vill ha en relativt bra telefon så får du betala minst 4000 kr vilket känns lite väl mycket

You can leave a response, or trackback from your own site.