Supertrött och bakis

Det har inte blivit så mycket bloggande nu för jag har haft fullt upp med annat. Igår packade jag det sista i min lägenhet så nu är allt sågottsom klart. Var hemma hos min kära mor och far och åt middag igår. Som den snälla dotter jag är så åkte jag hem till päronen och lagade 2 rättersmiddag bestående av svamptoast till förrätt och oxfilé, sallad, pommes och vitlökssmör till huvudrätt, och självklart hade jag även köpt ett jättegott vin också. Nu när man inte bor hemma länge så träffar man ju inte mammsen och pappsen lika ofta längre, och då är det ju alltid trevligt med lite spontana besök.

Efter att middagen var uppäten och efter lite tv-tittande åkte jag till Angles och mötte upp några vänner och satt där och pratade och hade det trevligt ett tag sen gick vi vidare till Grand Hotel och tog varsin drink och därefter vidare till East. Var rätt seg imorse när jag skulle upp och jobba kl 8 men det var en trevlig kväll så det var det värt. Idag ska jag inte göra så mycket, ska hoppa ner i ett varmt bad snart och sen blir det till att bädda ner sig med täcke i soffan och titta på Melodifestivalen. Jag har ju hittills inte tittat på en enda delfinal så det ska bli kul.

Nu ska jag gå och leka med min badanka =)

Följ min blogg med bloglovin

You can leave a response, or trackback from your own site.