Travel with style

Jösses vad jag hatar det här vädret, det är nästan det värsta med den här årstiden om man bortser från att det är ruskigt kallt ute. Idag har jag i alla fall varit i skolan, de var inte sådär jättespännande men men, måste se till att hitta en lämplig resväska också. Funderar på om jag ska gå och köpa en resväska så man slipper låna en varje gång man skall åka någonstans. Frågan är om man ska köpa en liten kabinväska eller en stor resväska. Egentligen borde man kanske ha en av varje, känns lite overkill att ha en stor resväska när man bara ska bara borta i 4 dagar även om det säkert finns tjejer som mer än gärna tar med sig 3 stora väskor för en sån tripp.

vaskor2

Med tanke på att vi har planerat att åka på diverse weekendresor nu under våren så vore det kanske lämpligt att införskaffa en väska så jag får väl ta mig en tur på stan senare idag eller i morgon och försöka hitta en bra väska som inte kostar en halv förmögenhet. Ska ta och försöka skriva min hissa & dissa- lista senare under dagen men nu ska jag sätta mig och plugga lite.

You can leave a response, or trackback from your own site.