Snökaos & nätshopping

Ja, det är väl knappast ingen som har missat att det är snö kaus i mer eller mindre hela landet under helgen och nu i början av vecka. Jag och Micke åkte ju ut till hans vän och flickvän i hammarby sjöstad i lördags och det var totalkatastrof vid slussen då. En dåre till mamma fick för sig att hon skulle pressa in sin barnvagn när det är proppfullt i vagnen och ungen gallskriker hysteriskt vilket inte är konstigt. Hur kan man göra så?! Det är väl för 17 bara att ta en taxi!

Hur som helst, idag har jag börjat packa ner alla saker i min lägenhet som jag ska ha med mig. Hyr ju ut min lägenhet from 1 mars så jag måste se till att plocka ner alla smågrejer i små kartonger innan dess och jag trodde inte att det skulle ta så lång tid, känns som man hållt på hela dan men det är ändå hur mycket som helst kvar. Bilder kom senare, fick hjälp av min vapendragare Carin och vi byggde ett snöberg i mitt badrum, sjukt bra om man skall ha fest.

Har även surfat lite under kvällen, kollade lite på asos och bakers och där fanns det en hel del fint.

asosbakers

You can leave a response, or trackback from your own site.