Resan är uppstyrd

Dagen har inte varit sådär överdrivet spännande. Var och hämtade 3 paket på posten idag, varav den förvirrade personalen ”nästan” hade slarvat bort ett av paketen, tjejerna var dock jätte trevliga  och allting löste sig tillslut. Sen har jag hållt på med lite grejer hemma, skickat iväg en ansökan och gjort lite research angående hur jag ska slå ihjäl tiden nere i Malta när Micke jobbar. Jag har kommit fram till att Malta har en hel del shoppingallerior, många fashion outlets och liknande som kan vara värda ett besök. Sen ska jag även gå och titta på lite statyer, kyrkor, parlament, parker, grottor, tempel, tortyrkammare och annat spännande så jag lär nog ha att göra. Får se hur mycket bloggande det blir därifrån men jag ska iaf skriva resedagbok så får jag lägga upp alla skojiga foton sen när jag kommer hem i värsta fall.

Nej nu är det dags att sova, ska upp till skolan imorogn kl 10, så de är väl bästa o få sig lite skönhetssömn så man inte är helt död imorgon när man ska upp så tidigt ;) Xoxo

You can leave a response, or trackback from your own site.