Ny mobil & jätteförkyld

Idag har jag varit och köpt en ny mobil, det blev en Nokia E72 och jag måste säga att jag hittills är väldigt nöjd med den. Den har alla möjliga funktioner som jag inte har hunnit att sätta mig in i ännu men den har bland annat en grym kalender. Känns skönt att äntligen ha full teckning och slippa att samtal bryts. Känns sjukt konstigt med tanke på att jag har levt med den där bristfälliga telefonen ganska länge nu. Frågan är ju om man ska lämna in den och få den fixad och sedan sälja den eller om man bara skall ta sig nöjet att hoppa sönder den?

mobilkop

Då Carin går en fotoutbildning behövde hon en modell som hon kunde fota under gårdagen, och som den snälla människan jag är så ställde jag ju självklart upp, dessutom tycker jag det var en rolig grej. För en tid sedan så lånade vi ju hennes pappas studio och tog lite bilder, däremot tror jag att det var fler av dessa bilder som blev bättre än de vi tog då, men vad vet jag, kändes så iaf. Hoppas att de stämmer också då Carin har slängt ut hela 3 filmrullar på mig, hoppas att jag inte blundar på varannan bild som jag har en tendens att göra ibland.

_DSC0735

Känns som jag har lite bloggtorka nu. Har inte hänt så himla mycket sen jag kom hem, har mest suttit hemma och tittat på OS och varit snorig, hoppas att den här förkylningen ger med sig snart så man kan känna sig som en människa igen. I morgon skall jag och Micke äta middag med en vän till honom och hans fästmö, det ska bli jättetrevligt, hoppas bara att jag känner mig lite piggare imorgon än vad jag gjort idag, för idag har jag varit helt sänkt.

You can leave a response, or trackback from your own site.