Nail art, alla vill väl ha fina naglar?

Att hålla på med mina naglar är något som jag tycker är väldigt kul, även om jag inte gjort det så mycket på senaste tiden då jag inte hunnit beställa nytt material, men men, det skall göras snart. Nail Art är precis lika brett som frisyrer, kläder, assocearer och dylikt, det går att variera till oändligheten om man bara har lite fantasi. Men ibland kan det vara just det som är problemet, brist på fantasi.

Bild 20

Bild 19

Bilderna är tagna från Nailsmag

Därför är det ju självklart bra att det finns sidor där man kan få lite inspiration, oavsett om man gör naglarna själv eller inte så kan man ju genom att titta på olika sidor skapa sig en uppfattning om hur man vill att naglarna skall se ut och skriva ut en bild och ta med den till nagelteknologen så har ni något att utgå ifrån. Det är alltid bra.

Det finns även how-to beskrivningar på den här sidan på olika nivåer, från nybörjare till proffs, så ta en titt på denna sida och frossa i Nail art.

Bild 22

Exempel på en How to från Nailsmag

You can leave a response, or trackback from your own site.