In Malta

Nu är jag på Malta, flyget var relativt smidigt även om det tog ett tag att flyga men nu är jag äntligen här. Har ju sett fram emot den här resan jättelänge.

IMG_0403

Vi kom hit igår runt kl. 19:20 och åkte direkt till hotellet för att lämna av våra grejer för att sedan gå ut och äta och ta en tur till Dragonara Casino. Hotellet är riktigt trevligt, vid bokningen så bokade vi King Size bed, men det roliga var att här nere får man tydligen varsin. Så vi fick 2st  180 sängar, lite kul. Undra hur det hade blivit om man hade bokat enkelsängar, kanske är samma sak… men men, hur som helst hotellet är jättemysigt.

IMG_0414

Vi vaknade imorse kl 7 och då vi va ute rätt sent igår så var det lite jobbigt att gå upp, men vi tog ett morgondopp i poolen och nu är jag på Mickes kontor här nere för vi har inget internet på hotellet då det kostar 50 kr /h att ha trådlöst nät, vilket är en nackdel. Men men, det gör inte så mycket, har inte tänkt att jag skall hänga på nätet ändå, nu ska jag ut och shoppa lite snart sen ska jag och M mötas upp för lunch. Dessvärre tänkte jag ju inte på att de inte har samma kontakt här som de har hemma så jag får knycka Mickes telefon då min har slut på batteri, vi kanske hittar en konverter förhoppningsvis.

IMG_0415Badrummet på hotellet

IMG_0421Jag testar sängen

IMG_0425Denna affär ska jag besöka idag

IMG_0433Ute på middag

IMG_0449Skolan förföljer mig även här nere

IMG_0452That I won´t do, promise =)

IMG_0466Poolen på hotellet

Nu ska jag ut på stan och shoppa lite, så jag får skriva mer imorgon eller senare idag, hoppas ni inte har det alltför jobbigt där hemma, tjingeling!

You can leave a response, or trackback from your own site.