I morgon bär det av till Malta

I morgon åker jag till Malta, eller ja, på onsdag en klockan är ju över 12 så i morgon ;) Det ska bli otroligt skönt att lämna det här landet för lite varmare klimat även om det bara är för ett par dagar. Jag har jobbat i helgen så jag har inte haft tid att blogga så mycket. I lördags var jag M och några kompisar till honom ute och åkte tefat och grillade korv i observatorielunden, sjukt kul, hade helt glömt bort hur kul det var att åka pulka. Jag mötte först upp M i stan för att vi skulle kolla efter en resväska till mig, sen var planen att vi skulle hem till mig och hämta mina kängor och sen ta en tur förbi honom och sätta på oss täckbrallor, men på vägen hem till mig stannade vi förbi på sky-baren nere vid centralstationen så några täckbyxor blev det aldrig så vi var ju dyngsura när vi åkte, men det var det värt. Sen gick vi till tranan och tog ett glas vin sen skulle de andra dra vidare till Soap, men jag drog hem med tanke på att jag skulle jobba på söndagen. Däremot så köpte ju M Gossip girl boxen, 2:a säsongen till mig häromdagen, så jag kände ett stort behov av att titta på den halva natten så jag sov inte en sekund under hela natten. När jag väl kom hem efter 8 långa timmar på jobbet slocknade jag kl 18 och sov till kl 13 dagen efter, hela 19 timmar. Men men, jag hade en hel del sömn att ta igen så det var nog lika bra.

Bild 26

Idag har jag mest städat, diskat och tvättat. Sjukt kul dag, det blev ännu roligare när maskinen med alla mina handdukar fastnade, jag kan inte öppna maskinen så jag måste se till att ringa hyresvärden i morgon och be honom rädda dem innan de börjar ruttna. Det är säkert någon bright person som tvättat en bygel-bh utan tygpåse eller haft hårnålar i brallerna som fastnat i trumman och låst hela maskinen.

Well, i morgon ska jag iaf ringa till hyresvärden angående handdukarna, sen ska jag dra in till stan och köpa en resväska och sen blir det till att åka hem och packa så att allt är klart till på onsdag. Måste se till att plugga lite också.

Denna låt är så himla fin tycker jag, har helt glömt bort henne, måste se till att hitta hennes skivor igen, riktigt bra

Men men, nu ska jag hoppa ner i sängen och lägga till ytterligare 8 timmar skönhetssömn, Xoxo

You can leave a response, or trackback from your own site.