Hissar och Dissar

hissar

hissaicon Anna Bergendahl. Supergullig tjej som har en grym röst. Tycker att det var härligt att se hennes reaktion när hon hörde att hon hade gått vidare, alltid kul med genuint glada människor som inte tar någonting för givet. Har länge undrat var hon tog vägen efter idol. Önskar henne ett stort lycka till i Melodifestivalen och hoppas att vi får höra mycket mer av henne.

Bild 2

hissaicon Smashbox Photo Finish Foundation Primer. En riktig bra primer som jämnar ut fina linjer och porer för att ge en jämn finish. Har använt flera olika primers men denna är en av de bästa jag har testas, den är dryg och gör att basen blir jämn och fin utan att täppa till porerna. Den finns att köpa på Åhléns för 375 kr.

Bild 3

hissaicon Loop hair. Det är en form av löshår där slingan redan är fäst i en metallring. Du har sedan en liten ögla som du för igenom en slinga med ditt egna hår och drar de genom öglan och kniper åt med en tång. Jag skall absolut testa detta, det verkar både smidigt och definitivt mer behagligt än keratinvax. Har haft det tidigare och det var riktigt jobbigt. Dessa är ju även lätta att ta bort, de är bara att klämma upp ringen och dra ut dem, perfekt om man vill göra en hel hårförlängning eller om man bara vill ha några slingor.

Bild 4

hissaicon Glittriga naglar. Älskar ju glitter i alla dess former och då självklart även glittriga naglar. Måste se till att besälla lite nytt material så jag kan fixa mina naglar såhär fina.

Bild 7

Bild 8

Bild 6

hissaicon Make up store High Tech Lighter. Köpte den häromdagen i färgen Platina, grymt bra multifunktionell produkt som man kan använda som såväl highlighter och ögonprimer som läppstift. Den är perfekt att använda om man t.ex. vill göra snygga sotade ögon då det är betydligt mycket lättare att arbeta in skuggorna så att man får den perfekta sotningen. Se dock till att mätta den så att du slipper veck. Den finns i många jättefina färger.

Bild 9

dissar

dissa Kollektivtrafiken. Den har under den här veckan varit helt katastrofal. Självklart kan man ha förståelse för att det kan uppstå problem när vädret har varit som det varit, men deras oförmåga till att hantera situationen kan ju inte annat än göra en förbannad. När bussarna är 30-40 minuter försenade, hela tunnelbanan är ur funktion och de inte har satt in extrabussar för att ersätta tunnelbanan tycker jag inte att man har hanterat situationen bra.

Bild 11

dissa Tito Beltran. Tycker att det är förjävligt att en person som dömts för våldtäkt på en kvinna och sexuellt utnyttjande på en 5 årig flicka får avtjäna resten av sitt straff (som var alldeles för lågt) hemma med fotboja istället för i finkan. 2 år bakom lås och bom är definitivt inte tillräckligt för den typen av brott och att han dessutom släpps ett halvår för tidigt tycker jag är förjävligt!

Bild 10

You can leave a response, or trackback from your own site.