Hissa & Dissa

Här kommer veckans hissa och dissalista, kanske borde gjort den i söndags, men men, bättre sent än aldrig. Det har ju varit en ganska jobbig vecka då jag låg sjuk i typ 5 dagar, det är först nu som jag börjar känna att jag verkligen är på benen.

hissar

hissaiconAtt vara frisk, äntligen

hissaiconAtt jag ska åker till Malta om mindre än 1 vecka

hissaiconAtt OS börjar snart, som den sportfåne jag är tycker jag det ska bli superkul

hissaiconAtt melodifestivalen börjar på lördag, hade helt missat det

hissaicon Twilight, har just läst ut den första boken, måste införskaffa den andra, man blir helt fast

dissar

dissa VINTERKRÄKSJUKAN

dissa Snöslask

dissa All uppståndelse kring Kissie´s bröstförstoring, vad är grejen, låt henne göra vad hon vill, sen de där snacket om att hon är en dålig förebild för unga tjejer, visst, det är hon kanske men det har väl knappas något med hennes bröst att göra?!

You can leave a response, or trackback from your own site.