Håruppsättningar Steg för steg

Nu har jag hittat den där sidan som jag skrev om i mitt tidigare inlägg. Det finns vissa frisyrer som är gratis medan andra som kostar pengar. Man köper kredits och sen kan man köpa beskrivningar på håruppsättningar, klippningar och färgningar. 10 credits kostar $10, 20 credits $18, 30 credits $23 osv.

Bild 16

Exempel på frisyrer som finns på Hairhow

Riktigt bra sida och de har ett helt okej utbud på beskrivningar som man kan titta på gratis. Om det är så att man har ett bröllop med en relativt liten budjet vill man kanske inte lägga ner 8000 kr på bara makeup och håruppsättningar, vilket det kostar om man har 3 tärnor, då är denna sida perfekt. Vissa är lite komplicerade men som sagt, be om hjälp av en kompis. Det som man skall tänka på när man gör håruppsättningar är att man inte skall ha nytvättat hår. Detta på grund av att håret då är rätt glatt och lätt drar åt sig statisk elektricitet vilket gör att det blir lite svårt att forma och handskas med.

Bild 18

Vem av er hade kunnat ana att man kan använda sig av tekniken som visar på bilderna ovan för att färga håret så att det blir lika snyggt som på bilden nedan? Jag vet inte riktigt om jag skulle våga mig på att göra det själv, men om man nu mot förmodan skulle vilja göra det så ser man i alla fall här hur man gör.

Bild 17

Om detta var till någon hjälp för dig, lämna gärna en kommentar =)

You can leave a response, or trackback from your own site.