Frisyrer och håruppsättningar steg för steg

Förut hade jag ju väldigt långt hår och beslutade mig för att jag skulle klippa mig kort och då tittade jag väldigt mycket på ukhairdressers där de har massor av snygga frisyrer, håruppsättningar och annat spännande så man kan få lite inspiration.

frisyrer

De har bland annat flera 1000 olika frisyrer så om man behöver lite olika förslag på snygga frisyrer som man kan skriva ut och ta med sig till frisören så är detta den mest perfekta sidan. Om inte annat så kan man även se en del snygga håruppsättningar som man kan göra själv och till de lite mer krävande frisyrerna är det bara att be om hjälp av en kompis. Det behöver inte alls kosta flera tusen utan är man bara lite duktig så kan man fixa en snygg frisyr själv.

Bild 15

Exempel på frisyrer som beskrivs steg för steg

Jag hittade förut en annan sida där man kunde köpa instruktioner till en mängd olika frisyrer. Där fanns även olika förslag på hur man gick till väga för att färga håret på häftiga sätt. Ska se om jag hittar den sidan igen, dumt nog sparade jag den inte.

You can leave a response, or trackback from your own site.