Trött

Vet inte ritktigt vad det är men jag är så fruktansvärt trött. Sov till kl 11 idag och det är väl först nu när jag börjar vakna. M väckte mig i morse när han skulle gå till jobbet och som vanligt sa jag massa konstiga saker som jag aldrig kom ihåg efteråt. Har en liten plan som jag sitter och jobbat med, vi får väl se om den går i verket.

Det ska bli riktigt skönt att vara ledig i helgen, känns som jag behöver få lata mig lite. Det är ju tänkt att vi ska åka iväg till Frankrike och åka skidor i slutet av mars vilket jag ser fram emot jättemycket. Ska bli skönt med lite miljöombyte, känns som man har traskat runt i vardagen alldeles för länge utan avbrott. Nu ska jag nog ta och titta på en Shoppaholicks bekännelse som jag köpte häromdagen, får se om den är lika töntigt rolig som jag har förväntat mig ;)

You can leave a response, or trackback from your own site.