Smink is a pasion

De som känner mig vet att jag älskar smink, inte för att jag sminkar mig som en transa i 14 lager utan för att jag tycker att det är kul med variation och med lite smink kan man få fram olika drag som man är lite extra nöjd med som annars inte skulle bli lika tydliga. Därför tänkte jag passa på att tippsa om lite kul sminkgrejer. En sak som jag införskaffade för inte alltför länge sedan var en 88 Shimmer palette. Älskar denna palett, det finns inte en färg som inte finns på paletten och färgerna är högpigmenterade vilket gör att de sitter hela dagen utan att mattas av och bli kakiga.

88 Palette

Har använt den här paletten nu i någon vecka och även om jag har mängder med andra ögonskuggor som man kan se i ett av mina tidigare inlägg så älskar jag verkligen den här paletten då den ger så många möjligheter. Jag har aldrig varit en person som bara håller mig till en viss del utav färgskalan utan har alltifrån blått, grönt och svart till lila och orange. Allt kan vara snyggt beroende på tillfälle och hur man applicerar och kombinerar de olika färgerna vilket gör det här med smink till en hel vetenskap, så kolla in den här paletten. Det finns även ganska många roliga filmer med folk som pratar om paletten på youtube.

You can leave a response, or trackback from your own site.