Slut på friden som aldrig började

Ja, nu ska jag sätta mig och plugga om en gris, extrajobbandet under jul och nyår är nu över och vardagen kickar in med plugg och annat som skall göras. Har 2 tentor den 12 januari som jag ska skriva, i alla fall en av dem så de blir till att plugga som en dåre fram tills dess.

Har varit lite dålig på att uppdatera bloggen har jag märkt, får bättra mig. Nyår var super, hade middag hemma med ett par vänner med god mat och trevligt sällskap. Tillställningen började kl 19:30 och slutade kl 8 på morgonen. Fick en smärre chock när jag tittade på disken i köket när jag vaknade så jag flydde hemifrån i 3 dagar för att förtränga katastrofen. Dessvärre var den ett faktum med efter att ha diskat ca 60 bestick, 20 tallrikar och närmare 50 glas så känns det som att man har diskat för iaf ett halvår framöver, men men, då går det, trevligt var det i alla fall.

Under kvällen hann vi med en fyrarättersmiddag, charader, spel och massa prat och skratt, så den var riktigt lyckad. Nä, nu måste jag se till att börja plugga igen annars kommer jag ingenvart, M´s bror fyller år idag så det blir födelsedagsmiddag lite senare så jag får lägga på ett kol om jag ska hinna det jag har tänkt mig idag.

XOXO / Ninni

You can leave a response, or trackback from your own site.