Party like a rockstar & pungkondens

Har just laddat över alla bilder från min digitalkamera sen i helgen vilket varar rätt lustigt. I fredags var jag M och Carin först hemma och tittade lite på tv och drack lite vin vilket var ytterst trevligt. Sen gick vi vidare till Grappa där några vänner var, det var smockat med folk men vi hade en supertrevlig kväll, sen gick vi vidare till Olsons video ett tag innan vi begav oss hemmåt. Jag slogs lite av att det var rätt mycket gamla människor på grappa i fredags, det var en herre och en dam i cirka 50-55 års åldern som stod och grovhånglade mer eller mindre hela kvällen så en tjej ur vårat sälskap funderade på att gå fram till dem och säga att de skulle gå till närmaste hotell, men hon fegade ur och gick istället förbi när hon skulle besöka damrummet och sa att hon tyckte att de såg väldigt söta ut tillsammans, damen blev jätteglad och sen var det bra med det, hon såg dock lite mindre glad ut när den där mannen som stoppat tungan i halsen på henne under cirka 1 timmes tid började flirta med en annan dam, oj oj oj, jag som trodde att det bara var unga människor som höll på med sådanna intriger.

Jag och Carin på Olsons

Jag och Carin på Olsons

Sen i lördags hade en kompis till mig Peter sin födelsedagsfest på ett ställe vid Rådmansgatan. Peter och jag har en något konstig relation till varandra där vi förr brukade skicka ganska obscena länkar till varandra på snuskiga underkläder och diverse annat galet. Detta är dock ett fenomen som legat lite på is under de senaste åren men med tanke på att han ville gå på stripp-tävlingen på Berns så blommade alla dessa minnen upp igen och presenten var given. Ska man gå på strippshow måste man givetvis ha något sexigt att ha på sig så jag och Carin slog till och köpte ett riktigt sexigt fodral till paketet med tillhörande snabböppningsfunktion.

Stringkalling i lack med dragkedja, världens bästa present

Stringkalling i lack med dragkedja, världens bästa present

Ja, så kan det gå. Utav bilden att döma ser det ut som att han blev väldigt glad för sin present. Måste fan ringa honom och fråga om han har användt dem ännu. Det måste vara sjukt svettigt med sånna där kallingar, paketet lär nog inte andas så bra när det är instängt i lack, precis som vanlig pungkondens inte vore nog, men men, kul var det.

Pungkondens är ett sjukt bra ord för pungsvett, detta kom jag och Yuling på när vi hade en väldigt kreativ kväll i humlegården i somras, jösses va bra grejer man kan få när man slår två kloka huvuden ihop ;)

You can leave a response, or trackback from your own site.