Paradise hotel, vad ska man säga

Satt och tittade på veckans avsnitt av paradis hotel igår, människorna i det där programmet är fan inte kloka. Det har kommit in en strippa i husen som går och lägger sig med Stefan, Erika blir skitlack och börjar säga massa saker som att ”varför tar du inte betalt för dina tjänster” , ”ska du försöka ligga med alla killar i huset” och att hon är en hora och grejer. Jag förstår ärligt talat inte vad skillnaden är mellan Dalin och Erika, det första Erika gjorde när hon gick in de där huset var att visa tuttarna för hela svenska folket. Skillnaden är att Daline gör det för en mindre skara personer och får betalt. För mig är det fan ingen skillnad, tycker bara Erika är patetisk som sitter och säger att Daline är som en avloppstank osv, de är väl Stefan som är skitstöveln i sammanhanget?! Erika är lika mycket slyna hon även om hon inte skyltar med det, sen spelar det ingen roll om hon har datat Zlatan eller vem 17 som helst, faktum kvarstår fortfarande, har hon den uppfattningen att man är en slyna för att man är strippa så borde hon ju också skiva under på att hon själv är en slyna när hon indirekt strippar och vissar halva härligheten för hela svenska folket och hade sex första kvällen i huset!  Snacka om att skjuta sig själv i foten!

You can leave a response, or trackback from your own site.