Jag vill ha sommar

Jag vill ha sommar så man kan börja klä sig lite normalt igen och slipper fula vinterkängor och tjocka jackor, men men, det lär väl dröja fram till april innan man får se lite ordentligt med sol. Det som är trist med vintern är ju att det är så kallt så man måste gå runt som en michelingubbe, högklackat är ju bara att glömma när hela trottoarerna är fyllda med is om man inte vill halka runt som bambi och riskera att bryta lårbenshalsen som en gammal kärring.

Funderar på om jag ska ta och sy en ny klänning, vore ganska kul, har inte sytt på hur länge som helst så de kanske vore något. Då vill jag nog sy en guldpaljettklänning, kanske med lite spets och lite fransar…. ja, vi får se. Kanske ska ta och röra mig utanför dörren, har inte varit ute någonting idag… men det tar ju emot när det är så kallt ute…

You can leave a response, or trackback from your own site.