Hissa & Dissa

Nu ska jag skriva min första hissa och dissa-lista, tänkte försöka skriva en varje vecka, men vi ser ju hur bra jag är på att uppdatera så vi får se hur det går, men ambitionen kan man ju alltid ha, visst?! ;)

hissar

hissaicon OS-truppen som ska försvara hockeyguldet från Turin!

hissaicon Att jag sa åka till Malta med min älskling om 2 veckor, ska bli sjukt nice

hissaicon Att jag ska iväg och åka skidor för 2:a gången om typ 10 veckor

hissaicon Att jag har drabbats av en sjukt bra idé

dissar

dissa Kallt väder, vore välkommet med en semester i ett varmt land!

dissaSkriverierna om Brangelina, är det inte rätt uttjatat vid det här laget? Snacka om nyhetstorka när deras påstådda separation är på löpet, tragiskt!!

dissa Alla pinsamma strippor i vartannat dokusopaprogram, nog för att strippor säkert är bra mammor, och troligen bättre mammor än många alkoholister och kvinnomisshandlare men det är inte ett tillräckligt bra argument för att rättfärdiga att man säljer sin kropp när man har barn. Som förälder är man en förebild, och man ska ha en rätt sne människosyn om man anser att en strippa tillhör den kategorin. Man gör var man vill med sitt liv men är man förälder får man fan ta sitt ansvar. Nog för att man som förälder också ska kunna ha kul och gå ut och festa med vänner ibland, men är de det standardrutinen för helgen tycker jag att man är rätt oansvarig!

You can leave a response, or trackback from your own site.