Gossip girl-maraton?

Jösses va trött jag är, inte för att gjort något speciellt men jag känner mig helt slut. Borde sätta mig och plugga men de finns ju massa annat kul att göra, som att ligga i sängen och surfa istället. Funderar dock på att lägga mig i horisontalläge och titta på Gossip girl, köpte boxen för första säsongen igår så då kan jag boka mig i soffan i hela 722 långa minuter, wounderful!


gossip-girl

Jag tänkte att vi kunde ha en liten omröstning här om vilken som är den bästa tvserien.

[poll id="5"]

Vad har annars hänt, inte så mycket, M har varit sjuk så det gäller att hoppas på att jag inte åker på det där också för de vore sannerligen inge trevligt! Sitter och väntar på att posten ska komma, de vore väldigt trevligt om mina 2 paket som jag väntar på kunde komma idag, är sjukt nyfiken, avskyr att vänta. Well, dags o äta frukost tror jag minsan

You can leave a response, or trackback from your own site.