Mycket att göra

Well, det har inte blivit så mycket bloggande på senaste tiden, har haft så offantligt mycket att göra nu i tentaperioden och allt. Sitter med en inlämningsuppgift som jag skall redovisas imorgon och sen har vi redovisning av vårt projekt också. Ja herre gud, ska bli skönt med jullov snart, eller ja, jag börjar ju jobba samma dag som jag skriver min sista tenta så de blir ju egentligen inte så mycket till ledighet, men men skönt att slippa skolan iaf och pengar är alltid ett välkommet tillskott ;)

Måste gå iväg och ta det där vaccinet också, annars får jag inte fira jul med familjen då min mamma inte kan ta det då hon är allergisk mot ägg och inte vill riskera att bli sjuk, får se när jag hinner med det. Nåja, nu ska jag fortsätta med min labb och försöka drabbas av en bra idé ;)

You can leave a response, or trackback from your own site.