Kyla och is

Idag har jag och M varit ute på stan och kollat lite i affärer och det har varit ruggigt kallt ute idag. Tycket dock att det mest var trista grejer på rean, och NK börjar ju inte sin rea för ens den 7 januari, men jag hittade lite grejer iaf. 

Jag har varit lite dålig på att uppdatera här, men jag har haft fullt upp med tentor och annat. Men men, nu har jag ju jullov i hela 4 dagar innan jag jobbar på nyårsafton. Undra vilket nyårslöfte man ska slå till med i år da, som man ändå inte kommer hålla? 

Julen har varit mysig, det är alltid lika trevlig att sitta och äta julmat och ha det trevligt och att hela familjen är samlad. Det händer ju inte så ofta nu för tiden när man börjar bli äldre då man inte firar födelsedagar som man gjorde när man var mindre då hela släkten kom på besök, nu är det ju lite svårare att få ihop det så att alla kan träffas samtidigt, det blir alltid så att någon/några uteblir. 
I julklapp fick jag bland annat en digitalkamera+ tillbehör, massage på sturebadet (vilket ska bli otroligt skönt, särskillt bra för min onda rygg), 4 orreforsglas, 2 brödrostar, lammullstofflor,  ett hallsbandshänge, ljusstake och skål, en ittalaskål, prydnadskuddar, väggstickers, böcker och ett halsband med en rubikskub på… så jag fick allt jag önskade mig och lite därtill, har säkert glömt något också, men men…

När vi va på väg hem från stan idag så såg jag en ganska intressant sak, därför är det bra att ha en liten kamera som man alltid kan ta med sig i väskan så man kan fotografera lustiga saker. Tänk vilken rolig överraskning personen som äger denna cykel får när han/hon ska ut och ta sig en tur?!!! Hahaha, det är straffet man får betala när man låser fast cykeln i stuprännan ;)

Iscykel

Iscykel

You can leave a response, or trackback from your own site.