Tvätt och städdag!

Jösses vad ja har mycket att göra idag, och jag vaknade rätt sent så jag får se hur mycket av det jag har tänkt göra som verkligen blir gjort. Har i alla fall tvättid idag från kl 17-20 och sen måste jag röja upp lite här efter helgens bravader. Satt och surfade runt lite igår och har iaf hittat ett engelskt företag som säljer franstränsar så det blir väl till att beställa det därifrån såvida inte frakten kostar en halv förmögenhet.

Kollade på Paradise hotel igår och jag har så svårt att förstå hur människor kan vara med i de där sjuka programmet. Supa sig hjärndöda och ha sex i tv är väl knappast något som man indirekt vill ha i sitt cv? Jaja, det finns människor för allt, och tydligen väger deras behov av 15 minutes of fame tyngre än deras självrespekt. På något sätt kan man inte låta blir att fascineras av människor som gör på det viset. Samma sak gäller tv-program som Mammas pojkar, Bonde söker fru, Ensam mamma söker och för att inte tala om Rent hus. Hur i hela friden kan man ställa upp i ett program som Rent hur? Även om man är en riktig jävla slusk så förstår jag inte varför man skulle vilja visa upp eländet för hela svenska folket i utbyte mot något så simpelt som en städning! Hyr in en städtant istället för ett par tusenlappar som röjer upp dyngan istället och ta dig i kragen.

Nä, de där är utom mitt förstånd. Å andra sidan så kallas det för underhållning, men det borde ju finnas andra program man kan göra som är mer underhållande. Frågan är ju också vad dessa personer som är med anser att de får ut av att delta i programmet, något måste det ju vara!

You can leave a response, or trackback from your own site.