Smink och åter smink

Som de flesta som känner mig vet älskar att jag smink. Inte för att jag sminkar mig i 10 lager och ser ut som en transa utan för att jag tycker att det är kul att sminka mig och det är alltid trevligt med variation. Jag använde tidigare Make up stores produkter och de var bra, men sen kände jag för att testa något nytt så jag började testa i.d Bare Escentuals produkter vilka jag är supernöjd med. De är baserade på naturliga mineraler och är skonsamma mot huden. När du använder i.d så känner man inte att man har smink på sig. Många andra produkter gör att man känner sig flottig och ofräsch i ansiktet men dessa är underbara. Jag använder så gott som bara I.d idag förutom clenser och facial scrub där jag använder MD formulations. Den primer som jag använder är från Smashbox och den är grymt bra. Finns att köpa på Åhléns för 375:- tror jag. Jag använder även läppstift från Smashbox, de finns i många fina färger och kostar 220-260:- på Åhléns. Vad beträffande I.d så finns de på Åhléns, Kicks och vanligen hos hudsalonger. En foundation räcker i cirka 8-10 månader och skall appliceras med en speciell borste för bästa resultat. 

Lite priser på i.d-produkter:

Foundation 425:-
Mineral veil (transparent puder)  425:-
Ögonskuggor 220:-
Rouge 300-365:-
Ögonbrynsskugga 220:-

Många höjer på ögonbrynen när de hör att en foundation kostar 425:-, men jag måste säga att denna är inte bara den bästa foundationen jag använt, den är även väldigt dryg så den räcker länge. När jag använde make up stores foundation var jag tvungen att köpa en ny foundation var 3:e månad, vilket ger en kostnad på 740:- på 9 månader så dessa 425 kr för en burk i.d är betydligt billigare och ger bättre och behagligare resultat. Så har du inte testat den, gör det!

 

Lite av mitt smink

Lite av mitt smink

You can leave a response, or trackback from your own site.