Nytt syprojekt

Jag funderar på att börja med ett nytt syprojekt. Jag har alltid velat ha en franskänning men de som jag har hittat i butiken har inte varit nå snygga då fransarna har suttit alldeles för glest, så, nu tänkte jag att jag skulle sy en egen. Det var ett par månader sedan jag sydde något nu så de kanske är dags. Om inte annat så kanske man skulle ta sig och sy en nyårsklänning. Att sy är lite som terapi för mig samtidigt som det är väldigt roligt och kul att se resultatet när man väl är klar. Det enda som är trisst med att sy är att klippa ut tyget.

Tänkte sy något i stil med denna

Tänkte sy något i stil med denna

Måste bara se till att hitta fransar, har tittat i tygaffären efter det tidigare vet jag men jag har inte hittat några. De enda jag har hittat är fransar som är 4 cm som man normalt har när man gör lampskärmar och liknande, men jag skulle vilja ha något som är lite längre. Får väl se till o leta på internet om man hittar något.

Nu när jag väl har en grym symaskin så är det ju lite illa om den inte kommer till användning.

Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade ganska sent då jag var sjukt trött och sen åkte jag iväg till skolan och därefter gjorde jag massa ärenden på stan. Måste se till o plugga lite imorgon också så jag ligger i fas och sen får vi se om jag tar en tur förbi tygaffären och kikar lite =)

Nej, nu ska jag bädda ner mig sängen. Det är sjukt kallt i min lägenhet måste fan se till och ringa hyresvärden imorgon angående detta. Ringde honom för typ 2 veckor sedan men han har inte ringt tillbaka. Jösses vad trött man blir på att jaga människor. Precis som om jag inte har annat att lägga min tid på. Men men, inte mycket att göra.

You can leave a response, or trackback from your own site.