Nya inköp

 

Igår tog jag en tur på stan efter skolan. Har letat som en dåre efter ett par paljettleggings. Jag älskar paljetter och glitter och allt vad det heter och nu finns det ju gott om paljettbeklädda kläder ute i handeln. Vet att h&m sålde dessa leggings men de har varit slut i alla butiker inne i stan. Mina hittade jag på bikbok och de kostade 399:- Dessa leggings är ganska tjocka och de sticks inte som vissa paljettbeklädda kläder kan göra.

Paljettleggings, Bikbok 399:-

Paljettleggings, Bikbok 399:-

Jag hittade också ett bar jättesnygga stövlar på Scorett. Jag var egentligen ute efter ett par lågskor som man kan ha till vardags men jag kunde inte motstå att köpa dessa skor. Dock vet jag inte hur jag ska göra med storleken i dem. Jag köpte storlek 37 för de satt bäst på benen, de är något trånga men stl. 38 var lite väl slappa i benen plus att de var en aning förstora. Jaja, jag får gå runt med dem här hemma ett tag och känna in dem =)

 

Supersnygga stövlar från Scorett, 899:-

Supersnygga stövlar från Scorett, 899:-

You can leave a response, or trackback from your own site.