Ny design på bloggen

Nu har jag fixat designen på bloggen, den är inte riktigt som jag vill ha den men nästintill. Idag har jag jobbat. Var sjukt trött i morse när jag gick upp halv 7, men inte riktigt lika trött som när jag gick upp i lördags efter 30 minuters sömn. Men men, det är straffet man får betala för att man kör en helkväll i goda vänners lag när man börjar jobba kl 8.

I fredags var jag jag och Carin först hemma hos mig och käkade middag och sedan kom Richard och Micke förbi en stund och sen drog vi till Sollidaritet. Det var jättetrevligt att gå ut även om det inte blev så mycket dansande, men men, det kommer fler tillfällen. Dagen efter på jobbet var iof ingen höjdare, men jag var ganska prigg ändå. Jag brukar vanligtvis hamna i koma senare på eftermiddagen när jag varit uppe hela natten och när jag kom hem så var jag så trött att jag däckade i sängen. 

Nej nu ska jag hoppa i säng och sova, ska upp till skolan imorgon kl 8. Natti natti

You can leave a response, or trackback from your own site.